Korting op camping Belgische Ardennen in het laagseizoen met ACSI CampingCard

Eén van de redenen om te kamperen is het feit dat kamperen over het algemeen vriendelijk is voor het budget. En alhoewel campings over steeds meer luxe beschikken en daarom ook hogere prijzen hanteren, is het nog altijd een goedkopere (en meer avontuurlijke) overnachting dan een hotel.

Mocht je de kosten voor het kamperen te veel vinden, zelfs in het laagseizoen, dan is er een oplossing: de ACSI CampingCard.

Betaal minder met de ACSI CampingCard

Net als vele andere passen is de ACSI CampingCard een kaart waarmee je op vertoon minder hoeft te betalen voor een overnachting, mits de camping in kwestie natuurlijk deze kaart accepteert.

In totaal zijn er meer dan 2.500 campings in 20 verschillende landen in Europa, waaronder die deze kaart accepteren. Voor al deze campings geldt dat je op vertoon van jouw ACSI CampingCard minder kwijt bent voor een overnachting dan het laagst mogelijke tarief in het laagseizoen.

De korting kan oplopen tot maximaal 50%. Je betaalt namelijk slechts één van de volgende vier tarieven: 12 euro per persoon, per nacht; 14 euro p.p., p.n; 16 p.p., p.n of 18 p.p., p.n. Daarnaast zijn er zelfs campings waarbij je voor slechts 10 euro per persoon, per nacht kunt overnachten.

Wat kost de ACSI CampingCard?

Om te bepalen of de ACSI CampingCard de moeite waard is, zul je natuurlijk moeten weten hoeveel de kaart zelf kost. Als je niet lid bent van ACSI, betaal je eenmalig € 14,95 voor een jaar lang gebruik van de ACSI CampingCard.

Je kunt ook een doorlopend abonnement op de ACSI CampingCard nemen. Je betaalt dan slechts € 10,95 per jaar. Daarnaast betalen ACSI leden voor beide keuzes € 1,- minder.

Tot slot krijg je de ACSI CampingCard gratis wanneer je een ACSI Camping gids aanschaft.

Goedkoper Kamperen met ACSI

Conclusie

Als je van plan bent om te kamperen in de Belgische Ardennen, dan is het handig om te weten dat je ook bij een aantal campings Belgische Ardennen gebruikt kunt maken van de ACSI CampingCard. Niet alleen de budget campings doen mee met de actie maar ook een aantal hoogstaande campings in de Ardennen zoals Camping De Chênefleur, Camping Parc La Clusure en Camping Bertrix.